Origineel en verrassend kerstcadeau personeel

Ben je op zoek naar een uniek kerstcadeau voor jouw personeel? Geef dan een Grow your ownn kweekset cadeau. Een origineel kerstgeschenk voor jouw werknemers.

Origineel kerstcadeau personeel

Ons cadeau kan als origineel kerstgeschenk gegeven worden of verwerkt worden in een uniek kerstpakket. Een kweekset is niet alleen een origineel kerstcadeau maar ook nog duurzaam verantwoord. Om het een persoonlijk kerstgeschenk te kunnen maken kunnen wij ook branding of een boodschap toevoegen aan de kweeksets.

Klein kerstpakket of kerstpakket met cadeau

Een kweekset kan gegeven worden als een klein kerstpakket of als onderdeel van een kerstpakket met cadeau. Eventuele aanpassingen of wensen zijn mogelijk. Neem contact met ons op om deze aan te geven en wij denken graag met je mee.

Ons cadeau is ook geschikt voor bedrijven die slechts een lager aantal kerstpakketten nodig heeft. Wij kunnen ook voor deze klanten leuke kweeksets voor kamerplanten leveren.

Grote aantallen kerstcadeau's nodig op korte termijn? Wij kunnen zeer snel leveren. We hebben altijd voorraad, onze producten zijn redelijk lang houdbaar en wij kunnen snel schakelen met onze leveranciers.

 

Neem contact met ons op

Stuur ons een mail op info@growyourownn.nl of gebruik onderstaand formulier.